Over RichScores

KeeperRichScores staat voor Rich(ard) scoort, is succesvol. Dat wil ik zijn in mijn werk en sport.

RichScores staat ookvoor rich scores, rijke uitslagen. Vaak is er veel data aanwezig over een project, maar moet de betekenis daaraan nog worden gegeven. Met mijn commerciële talent gecombineerd met mijn analytische ervaring wil ik van data informatie maken en daarmee organisaties in de sport helpen hun ambities te verwezenlijken.

RichScores is in 2013 opgericht door mij, Richard de Lange. Met RichScores verenig ik mijn passie voor sport met mijn 15+ jaar internationale business development ervaring.

Sinds 2014 ben ik commercieel verantwoordelijk voor ADO Den Haag Vrouwen. Daarbij is het behouden en verwerven van sponsoren natuurlijk een belangrijke taak net als het verwerven van meer aandacht voor vrouwenvoetbal. Dat maakt het voor sponsoren ook weer aantrekkelijker.

ADO VrouwenVoor Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal ben ik eventmanager geweest voor de WK play-off finale die eind november 2014 in het Kyocera Stadion werd georganiseerd. Voor volgepakte tribunes slaagde het Nederlands elftal erin om zich te plaatsen voor het WK 2015 in Canada.

Voortbordurend op dat succes werd door de KNVB ook de bekerfinale 2015 aan ADO Den Haag Vrouwen toegekend. In mei 2015 speelden FC Twente en Ajax om de felbegeerde KNVB beker.

Na een opleiding als (toegepast) wiskundige aan de technische universiteiten in Twente en Eindhoven, heb ik 3 jaar bij PTT Post gewerkt als consultant kwantitatieve methoden. In 1998 ben ik overgestapt naar de logistieke wereld en heb daar achtereenvolgens functies bekleed als analist, project manager, business development manager en diverse sales & marketing functies. In 2013 ben ik gestart met RichScores.

Naast mijn werk ben ik actief als sporter (veldvoetbal, zaalvoetbal, cricket en vroeger tennis) en ben ik voorzitter van de Voorburg Cricket Club waar we de laatste jaren diverse internationale evenementen hebben georganiseerd (World Cricket League 1, U19 World Cup kwalificatietoernooi) en waar we regelmatig gastheer zijn van wedstrijden van het Nederlands elftal. Wil je meer weten, dan mag je me altijd bellen. Behalve zondagavond tussen zeven en acht uur.

RichScores volgen op Twitter twitter
Meer over mij op LinkedIn LinkedIn

 

 

 

Geef een reactie

Reken uit (om spam te voorkomen) *