Mail: info@richscores.com   M: +31 6 2124 8619

Of het nu ter gelegenheid is van een jubileum van een bond of federatie, om meer exposure te krijgen voor de sport, of ter viering van de opening van een nieuwe locatie: het willen binnenhalen van een evenement (EK, WK) is nog niet hetzelfde als het mogen organiseren.

  • Hoe stel ik het juiste team samen?
  • Hoe voorkom ik dat ik de organisatie onverhoopt moet teruggeven?
  • Hoe krijg ik de publieke opinie mee?
  • Waarin onderscheid ik me van andere kandidaat organisatoren?
  • Hoe zorg ik ervoor dat alle interne partijen op één lijn zitten?

Een bid book of tender proces is een uitdagend traject. RichScores helpt je dit traject met succes te doorlopen. Via deze link is een checklist “Hoe win ik een bid?” te downloaden. Het bevat 12 tips om succesvol een evenement binnen te halen.

Bid book