Mail: info@richscores.com   M: +31 6 2124 8619

KeeperRichScores staat voor Rich(ard) scoort, is succesvol. Dat wil ik zijn in mijn werk en sport.

RichScores staat ookvoor rich scores, rijke uitslagen. Vaak is er veel data aanwezig over een project, maar moet de betekenis daaraan nog worden gegeven. Die link wil ik graag leggen, die match wil ik graag maken. Met mijn commerciële talent gecombineerd met mijn analytische ervaring wil ik van data informatie maken en daarmee organisaties helpen hun ambities te verwezenlijken.

RichScores is in 2013 opgericht door mij, Richard de Lange. Met RichScores verenig ik mijn passie voor business development met mijn 15+ jaar internationale ervaring in de logistieke dienstverlening.

Na een opleiding als (toegepast) wiskundige aan de technische universiteiten in Twente en Eindhoven, heb ik 3 jaar bij PTT Post gewerkt als consultant kwantitatieve methoden. In 1998 ben ik overgestapt naar de logistieke wereld en heb daar achtereenvolgens functies bekleed als analist, project manager, business development manager en diverse sales & marketing functies. In 2013 ben ik gestart met RichScores.

Naast mijn werk ben ik actief als sporter (veldvoetbal, zaalvoetbal, cricket en vroeger tennis) en ben ik zeven jaar voorzitter van Voorburg Cricket Club geweest, waar we de laatste jaren diverse internationale evenementen hebben georganiseerd (World Cricket League 1, U19 World Cup kwalificatietoernooi) en waar we regelmatig gastheer zijn van wedstrijden van het Nederlands elftal. Wil je meer weten, dan mag je me altijd bellen. Behalve zondagavond tussen zeven en acht uur.

RichScores volgen op Twitter twitter
Meer over mij op LinkedIn LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.

Reken uit (om spam te voorkomen) *