Mail: info@richscores.com   M: +31 6 2124 8619

Intro

Spawtz is state-of the art software dat wereldwijd gebruikt wordt in indoor sport centra en voor grote evenementen. Er is jaren in geïnvesteerd en kan volledig aangepast en ingepast worden aan bestaande (web-)omgevingen. Het kent een drietal modules:

 1. Competitie en locatie software
 2. Evenement registratie software
 3. Scorebord software

1. Competitie en locatie software

Worstel je als beheerder ook met de volgende vragen?

 • Hoe kan ik het mijn klanten zo makkelijk mogelijk maken om “slots” te boeken?
 • Hoe zorg ik er tegelijkertijd voor dat er on-line kan worden betaald?
 • Hoe ga ik om met allerlei verschillende tariefstructuren?
 • Hoe beheer ik 4 badmintonvelden op een tennisbaan? Hoe voorkom ik dubbele boekingen?
 • Hoe genereer ik competitie programma’s rekening houdend met de beschikbaarheid van teams en banen?
 • Hoe houd ik captains, teams en beheerders op de hoogte van prorgramma, uitslagen en standen, gebruikmakend van sociale media?ListViewFull

Vraag dan eens meer informatie aan over Spawtz. Spawtz is state-of-the-art sports software dat het gehele boeking- en registratieproces voor zijn rekening neemt en daarna klant en sportcentrum manager helpt overzicht te houden.

Managers kunnen hun eigen tariefstructuur ingeven. Vast, variabel, fixed fee, of juist per uur: het kan allemaal per dag, week, maand of seizoen worden gespecificeerd en automatisch met de gebruiker worden verrekend.

En natuurlijk levert Spawtz iedere gewenste management rapportage: bezettingsgraad, debiteuren, een overzicht van wedstrijden enz enz. Want dat is misschien nog wel het belangrijkste kenmerk van Spawtz: het is geheel flexibel opgezet en kan geheel volgens de wens van een organisator worden geïmplementeerd en geïntegreerd.

Geïnteresseerd? Vraag hier een demonstratie aan.

2. Evenement registratiesoftware

De organisatie van grote evenementen (hardloop-, wieler-, schaatswedstrijden) waarbij EventRegistrationSoftwareveel individuen geregistreerd en gevolgd moeten worden, is een hele uitdaging. En om te voorkomen dat de organisatie uitloopt op een nachtmerrie wil je o.a. oplossingen voor

 • de (on-line) inschrijving
 • de (financiële) verwerking
 • de opvolging en de publicatie van resultaten

De Spawtz Event Registration module staat organisatoren toe zich te concentreren op de marketing van hun event, terwijl Spawtz zorg draagt voor de afhandeling van misschien wel duizenden inschrijvingen. Early birds kortingen, leeftijdsvalidatie, je kunt het zo gek niet bedenken of Spawtz kan er wel me omgaan. En het mooiste van alles, er zijn geen vaste kosten aan verbonden, slechts een fee per deelnemer!

Geïnteresseerd? Vraag hier een demonstratie aan.

3. Scorebord software

Of het nu gaat om het weergeven van een relatief eenvoudige 0-0 bij zaalvoetbalwedstrijden Scoreboardof dat naast de score ook per periode ook de prestaties van individuele spelers moet kunnen weergegeven, Spawtz scorebord software kan het allemaal aan. Als er de beschikking is over 2 schermen kan er ook een globale weergave voor spelers worden gemaakt en een gedetailleerde voor umpires. Ook kunnen er afbeeldingen worden getoond. Via een mobiele telefoon app kan het scorebord eenvoudig worden bediend.

Geïnteresseerd? Vraag hier een demonstratie aan.

 

Over Spawtz

LogoSpawtz

Sinds meer dan 10 jaar levert Spawtz software voor (indoor) sportcentra en organisatoren van grote (sport) events. Spawtz wordt al in meer dan 1400 locaties wereldwijd gebruikt. Wil je meer info vraag dan hier een demonstratie aan.